Csillebérc Étterem

Arabella Lux, Szeged
Arabella Lux Szalon, Szeged

Koszonettel.hu
Köszönetajándékok, esküvői dekorációs kellékek, különleges emléktárgyak webáruháza

Esküvő Classic
Esküvő Classic

Naptár & interaktív
Határidőnapló
Kalendárium
Naptár 1980-2004
Naptár 2005
Naptár 2006
Naptár 2007
Naptár 2008
Naptár 2009
Naptár 2010
Naptár 2011
Vásárnaptár
Weddings * Blogok
Weddings * Naplók
Weddings * Szavazás
Album, képeslapok
Fórum, társalgó
Írj cikket TE Is! :)

Beszámolók
Eljegyzés
Lány- és legénybúcsú
Esküvő (A-B)
Esküvő (C-G)
Esküvő (H-N)
Esküvő (O-Z)
Esküvő, anno
Neves esküvők

Fehér Szalon

FÉVA Szalon, Kalocsa
FÉVA Esküvői Szalon, Kalocsa

TiaraTex Haue Couture
Haute Couture Esküvői és Alkalmi Ruhaszalona

FüggönyFutár Webáruház
FüggönyFutár Webáruház

Szervezés & szolgáltatók
Polgári, esküvői infók
Egyházi esküvő
Esküvői helyszínek
Esküvőszervezes
Esküvői fotó, videó
Gyűrű, ékszer
Limuzin, autó, hintó
Nászajándék
Nászút, utazás
Vőfély, szórakoztatás
Zenekar, DJ
WEDDINGS City

Esküvői divat, kiegészítők
Esküvői ruha, szalon
Hazai kollekciók
Nemzetközi divat
Menyecskeruha
Vőlegény ruhája
Koszorúsány, alkalmi
Anyag, kellék, varrás
Fehérnemű, fűző
Kalap, cipő, táska

Album, képeslapok

page.jpg
page.jpg

montázs2~0.jpg
montázs2~0.jpg

montázs1~0.jpg
montázs1~0.jpg

babakocsi.jpg
babakocsi.jpg

Uccsofoto.jpg
Uccsofoto.jpg

ruci.jpg
ruci.jpg

309494.jpg
309494.jpg

ház6.JPG
ház6.JPG

ház5.JPG
ház5.JPG

ház4.JPG
ház4.JPG

Photo Gallery

Dekor & meghívó
Dekortéma, színvilág
Menyasszonyi csokor
Virágkatalógus
Virágos dekor
Asztal, szék, gyertya
Köszönetajándék
Esküvői idézetek
Esküvői meghívó
Esküvői vendégkönyv

Menü & torta
Esküvői torta, süti
Koktél, kutak
Menü, vendéglátás
Receptek

Szavazás
Milyen színű volt / lesz a csokrod?
Fehér
Sárga
Barack
Narancs
Vörös
Bordó
Rózsaszín
Lila
Kék
Zöld
Egyéb

Eredmények
Szavazások

Szavazat: 2315
Megjegyzés: 0

Szépség, egészség
Fátyol, frizura, konty
Plasztikai sebészet
Szépség, smink

Ünnepek & hétköznapok
Gyerekek, család
Lakás, ház
Ünnepek
Kreatív
Humor

Weddings
WEDDINGS * HELP
Weblapunk ajánlása
Toplista
Cikkek archívuma
Linkajánló

Pár sor romantika
Az ember mindig boldog amellett, akit szeret.
(Roger Bourgeon)

Keresés

Látogatók
Üdvözlet, Vendég
Felhasználónév
Jelszó
(Regisztráció)
Felhasználók:
Legutóbbi: grizzlygeza
Mai: 2
Tegnapi: 1
Összesen: 5490

Látogatók:
Vendégek: 79
Tagok: 8
Összesen: 87

Jelen lévő tagok:
01: anakur
02: gigi501
03: mese
04: nyuszidoki
05: szandra0901
06: Szelinke
07: Pijjango
08: agatha

Letöltött oldalak
Összesen
53759085
találatot kaptunk az oldal indítása óta: 16/10/2003

* WEDDINGS * :: Téma megtekintése - Zene:<br>ZENEKAR, DJ
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Zene:
ZENEKAR, DJ

Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 44, 45, 46  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Fórum
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
zsuzsci
fórumozó
fórumozó

HozzászólásElküldve: Szerd Okt 01, 2008 7:40 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem ez a baj....Hanem azt mondta az ügyv. hogy sokba kerülne,nem lebeszélni akart, meg pereskedhetnénk a bírónő is mondta, hogy megérdemelnék.....de rengeteg idő és a végén lehet kijönne valami közös megegyezés... és akkor a per ktg. is oszlik. Tök elkeseredtem, h ilyen a magyar igazság szolgáltatás.... Nagyon jó.... Ez van.

Legutóbb zsuzsci szerkesztette (Pént Okt 03, 2008 5:07 pm), összesen 2 alkalommal
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
szantomelinda
fórumozó
fórumozó

HozzászólásElküldve: Szerd Okt 01, 2008 7:29 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Zsuzsci, ezt most nem értem: nem lehet nekik még egy perük? Nem tehetsz panaszt ellenük? Igazából benneteket a Ti igazatok érdekel, és nem a másé... Jó, az is fontos. De valamilyen szinten csak megkárosítottak benneteket, nem? Ha anyagilag nem is, akkor is...

na, ezt jól sikerült leírni Zavarban levő

"...Apaszív, Anyaszív dobban meg egy párban,
Új fénnyel ragyognak a világra hárman."

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Gicus
fórumozó
fórumozó

HozzászólásElküldve: Szerd Okt 01, 2008 7:08 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Zsuzsci! Sajnálom, hogy nem kapják meg a méltó büntetésüket.

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
zsuzsci
fórumozó
fórumozó

HozzászólásElküldve: Szerd Okt 01, 2008 5:34 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Zozoek Köszi! Kacsintó

Legutóbb zsuzsci szerkesztette (Pént Okt 03, 2008 4:48 pm), összesen 2 alkalommal
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
zozoek
fórumozó
fórumozó

HozzászólásElküldve: Kedd Szept 30, 2008 8:13 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem szeretném tovább dagasztani a témát, de a későbbi fórumozóknak hasznára lehet, talán még Zsuzsciéknak is.

Ma zéró tolerancia van az adó elől eltitkolt jövedelmek hivatalos megítélésében. Magyarán: egy fantázianevű zenekar, vagy annak képviselője (+ valamennyi szolgáltató) valamilyen formában adózó kell/ene, hogy legyen. Adószám - számlaképesség, stb.
A felvett foglalóról-előlegről előlegszámlát kéne, hogy kiállítson. A rendezvény végén pedig előlegszámlával csökkentett számlát.
Ha ez nem történik meg olcsóbbá válik a szolgáltatás, viszont vita esetén ezzel komolyan lehet "érvelni" az ilyen "szolgáltatókkal" szemben, APEH vonatkozással. Ezzel lehet és néha kell is élni.
Mindennek az alapja egy szerződéses megállapodás, ami tartalmazza az átvett foglaló/előleg összegét is.
Ettől még önmagában nem térül meg a kár, de ki lehet józanítani szolgáltatókat (bármelyiket) és rábírni a négyszemközti kárrendezésre.

Remélem segítettem valamennyit a fórum javára.
Gicus
fórumozó
fórumozó

HozzászólásElküldve: Kedd Szept 30, 2008 2:28 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Zsuzsci! Drukkolok, hogy minden jól menjen!!!! Aztán várom a fejleményeket!

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
zsuzsci
fórumozó
fórumozó

HozzászólásElküldve: Kedd Szept 30, 2008 1:26 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ja, már bírósgon van az ügy Nagyon boldog Nagyon ügyes ügyvédünk van Mosoly Holnap befaxoljuk neki a levelet amit most kaptunk és elvileg majd valamikor megyünk a tárgyalásra...

Köszönöm szépen a segítséget

Vissza az elejére
Gicus
fórumozó
fórumozó

HozzászólásElküldve: Kedd Szept 30, 2008 10:17 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

zsuzsci írta:
Igen! Meg tudod min pöccentem be? Mikor én megtudtam akkor hívtalak téged is, hogy tudsz-e valami jó zenekart Mosoly lehet emlékszel még. de amikor be akartak csapni a 30ezer foglalóval.. ezek után azért sem!!! Utolsó szemét az ilyen ember. És mi van, ha másik párral is eljátszák -"bocsika kaptunk egy jobb ajánlatot" Ilyen zenekar a "piacon"
De az a baj, hogy nem írattuk le velük, hogy lemondják. így nehezebb lesz... Ja és a zenekarvezető nője lesz a hamis tanu Nagyon boldog Bárcsak kiderülne majd és a nő is kapna valamit. Azért nem tudom, hogy van de a hamis tanuzásért nincs valami bünti? A bíroságnak hazudni???

Igen, emlékszem. Szerintem büntetik a hamis tanúzást. Nincs ügyvéd ismerősötök, akitől meg lehetne kérdezni?

Vissza az elejére
Ziz
fórumozó
fórumozó

HozzászólásElküldve: Kedd Szept 30, 2008 10:00 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Zsuzsci ez nagyon gáz! Szemforgató

Nem akarlak elkeseríteni, de nem olyan könnyű híváslistát kikéretni mástól. Tényleg megteheti a rendőrség de személyiségi jogok stb stb, ha nem jelentetted fel őket hivatalosan tuti nem adják ki, ha feljelentetted akkor sem 1 nap... Szomorú
Én viszont úgy tudom a bejövő hívásokat is rögzítik, de ezt nem kötik a halandó ember orrára. (sajnos egy barátnőmet telefonon zaklatták egy pár éve onnan vannak az infóim, lehet hogy azóta már másként van)
Vissza az elejére
zsuzsci
fórumozó
fórumozó

HozzászólásElküldve: Kedd Szept 30, 2008 6:34 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jó lenne. Azért simán meg lehet ezt csinálni magyarországon???

Milyen emberek ezek, de tényleg. Lemondja ráadásul 8 nappal előtte, be akar csapni, h a másik zenekar akit ajnlott 30ezerrel drágább, pont a foglalóval, aztán meg hazudik a bíróságnak azt írta, h 1 hónappal előbb mondta le és még plusz az élettársát hozza tanunak.... Azért ez vicc és ez a zenekar 180ezer Ft.

Vissza az elejére
szantomelinda
fórumozó
fórumozó

HozzászólásElküldve: Hétfő Szept 29, 2008 10:02 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Zsuzsci, ez a kálvária a zenekarral félelmetes Szemforgató.
Bár jogász nem vagyok, de úgy tudom a hamis tanuzást a törvény bünteti, meg hatóság félrevezetése, stb... Zavarban levő

"...Apaszív, Anyaszív dobban meg egy párban,
Új fénnyel ragyognak a világra hárman."

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
zsuzsci
fórumozó
fórumozó

HozzászólásElküldve: Hétfő Szept 29, 2008 9:07 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Igen! Meg tudod min pöccentem be? Mikor én megtudtam akkor hívtalak téged is, hogy tudsz-e valami jó zenekart Mosoly lehet emlékszel még. de amikor be akartak csapni a 30ezer foglalóval.. ezek után azért sem!!! Utolsó szemét az ilyen ember. És mi van, ha másik párral is eljátszák -"bocsika kaptunk egy jobb ajánlatot" Ilyen zenekar a "piacon"
De az a baj, hogy nem írattuk le velük, hogy lemondják. így nehezebb lesz... Ja és a zenekarvezető nője lesz a hamis tanu Nagyon boldog Bárcsak kiderülne majd és a nő is kapna valamit. Azért nem tudom, hogy van de a hamis tanuzásért nincs valami bünti? A bíroságnak hazudni???

Vissza az elejére
Gicus
fórumozó
fórumozó

HozzászólásElküldve: Hétfő Szept 29, 2008 8:03 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Zsuzsci! Emlékszem a zenekarra. Hogy lehetnek ilyen gerinctelenek? Ezek után csak azért se hagyjátok annyiban.

Vissza az elejére
zsuzsci
fórumozó
fórumozó

HozzászólásElküldve: Hétfő Szept 29, 2008 7:43 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát csak megint ez az idegesség Mosoly

De aztán utánna meg olyan szupi zenekarunk volt Nagyon boldog Meg képzeljétek rögtön másnap képeket is küldtek az esküvőről, úgy örültem ezek voltak az első képőeink, szóval, ha valaki zenekart keres őket bátran lehet hívni. Mosoly

Ja meg iwiwen írt egy tök idegen, hogy látta, hogy a mi esküvőnkön a LOMBOSMUSIC volt és tudom-e őket ajánlani? Mondom NANÁÁ Laza De hogy hol látta, hogy ők voltak nálunk Nagyon boldog

Vissza az elejére
zsuzsci
fórumozó
fórumozó

HozzászólásElküldve: Hétfő Szept 29, 2008 7:35 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát felhívtam a pannont és azt mondták, csak a kimenőket rögzítik.... 1 évre visszamenőleg. De ha a mi hiváslistánkból is csak a kimenő van meg meg a zenekaréból is már akkor jó
:=) Állítólag a rendőrségnek v. bíróságnsk viszont kiadják a hiváslistát, csak ezt nem mondják a 7köznapi embereknek Mosoly

Köszi a segítséget csajok

Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Fórum Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 44, 45, 46  Következő
16 / 46 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban